///  Τα πάντα για το αυτοκίνητο  ///

Φανοποιείο-Βαφείο

Με σεβασμό στο περιβάλλον, το φανοποιείο και το βαφείο είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά μηχανήματα με απώτερο σκοπό την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας επισκευής.

  • Υπεραυτοματη καλιμπρα GLOBALJIG: Επισκευάζουμε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο σας και λύνουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ευθυγράμμιση του οχήματος σας για να αισθάνεστε "σαν να μην έγινε ποτέ".
  • Υδροψυκτη Πνευματική ηλεκτροποντα σιδήρου - αλουμινίου : Επιτυγχάνει κολλήσεις υψηλής ποιότητας και αντοχής.
  • Οικολογικός φούρνος βαφής NOVA VERTA με αντιρρυπαντική μονάδα ενεργού ανθρακα: Ο αέρας που αποβάλλεται στην ατμόσφαιρα φιλτράρεται από διαφορετικά σταδία φίλτρων και από τη μονάδα του ενεργού άνθρακα, απαλλαγμένος από τους βλαβερούς ρύπους σε ποσοστό πάνω από 96% . Πρακτικά ο αέρας που αναρροφάτε από την ατμόσφαιρα χρησιμοποιείται από το φούρνο βαφής για το στέγνωμα του χρώματος και κατόπιν επιστρέφει στην ατμόσφαιρα σχεδόν στην αρχική του κατάσταση με αποτέλεσμα η ποιότητα βαφής να είναι ίδια με του εργοστασίου.
  • Χώρος προεργασίας βαφής NOVA VERTA με αντιρρυπαντική μονάδα ενεργού άνθρακα :  Διαθέτει αντιρρυπαντική μονάδα φίλτρων ενεργού άνθρακα τα οποία φιλτρα συγκρατούν τη σκόνη τριβής και τους διαλυτές που χρησιμοποιούνται στην προεργασία βαφής με αποτέλεσμα ο αέρας που αποβάλλεται στην ατμόσφαιρα να είναι κατά 96% απαλλαγμένος από ρύπους. Επίσης μας παρέχει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τα προς βαφή μέρη του αυτοκίνητου με τη χρήση νερού ή χωρίς.
  • Σύστημα αναρρόφησης τριβής SPANESI : Μας παρέχει τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε τα προς βαφή μέρη του αυτοκίνητου διατηρώντας το χώρο καθαρό απαλλαγμένο από τη σκόνη τριβής .Διαθέτει ειδικό μπράτσο το οποίο φέρει τα τριβεία και τα διάφορα εξαρτήματα και μικροεργαλεια που απαιτούνται για την εκπλήρωση μιας εργασίας και μπορεί να καλύψει χώρο ακτίνας 8m χωρίς ο τεχνίτης να χρειάζεται να μεταφέρει συνέχεια τα εργαλεία του. Έτσι ο τεχνίτης - βαφέας μπορεί να εργάζεται πάντα μέσα σε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον εργασίας με ευελιξία και ταχύτητα .
  • Γρήγορο στέγνωμα με ΛΑΜΠΕΣ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ : για σωστότερο στέγνωμα των υποστρωμάτων βαφής, εξοικονόμηση χρόνου επισκευής και επίτευξη ποιοτικού αποτελέσματος .
  • Χώρος προετοιμασίας χρωμάτων :  είναι ο Χώρος όπου γίνεται η προετοιμασία των χρωμάτων .
  • Οικολογικό πλυντήριο πιστολιών βαφής για συμβατικά και υδατοδιαλυτα χρώματα :  Τα πιστόλια βαφής μετά από κάποια εργασία βαφής αποσυναρμολογούνται και τα εξαρτήματα τους μπαίνουν μέσα στο ειδικό πλυντήριο το οποίο μέσω ενός συστήματος ανακύκλωσης διαλυτών επιτυγχάνει το τέλειο καθάρισμα των εξαρτημάτων με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.