///  Τα πάντα για το αυτοκίνητο  ///

Υπηρεσίες

 

 

  • Το ολοκληρωμένο συγκρότημα αυτοκινήτου με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ αποτελεί μια κάθετη μονάδα που ιδρύθηκε από τον κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΒΑΦΕΙΑΔΗ και λειτουργεί σήμερα με τη μορφή μιας οικογενειακής επιχείρησης .
  • Το 1986 εδραιώθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νάουσα του νομού Ημαθίας, ως ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής παντός τύπου αυτοκινήτων . Tο 1992 μπήκε στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων με την αντιπροσώπευση της εταιρείας FORD με εξουσιοδοτημένο SERVICE ανταλλακτικά και τμήμα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εισαγωγής.
  • Η λαμπερή πορεία μόλις είχε αρχίσει .Tο 1995 σε χώρο συνολικής έκτασης 5000 τμ., η επιχείρηση επεκτείνεται με ένα υπερσύγχρονο ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΒΑΦΕΙΟ παντός τύπου. Με ιδιόκτητους στεγασμένους χώρους το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ το ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ το ΒΑΦΕΙΟ μαζί με τους ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ το ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ και το ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ με ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ αποτελούν πλέον έναν πλήρη κύκλο εργασιών σε ότι αφορά το αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας και μοντέλου και αν είναι αυτό.